Rådgivning

Et hjem skabes!

 

1. Konsultation

Første skridt er et personligt inspirations- og præsentationsmøde, hvor vi sammen gennemgår omfanget af projektet, herunder specifikke ønsker og krav til opgaveløsningen. Den personlige konsultation kan afholdes hos House CPH eller hos Dem.

2. Rådgivning

Vores team består af erfarne indretningskonsulenter og arkitekter. Vi mødes i Deres nuværende eller kommende hjem for sammen at gennemgå og definere jeres ønsker til en optimal, funktionel og smuk indretning. Budget og tidsperspektiv afklares.

3. Møbler & Accessories

I denne fase af processen går vi i detaljer med planløsningen samt udvælgelsen af de ønskede møbelbrands fra vores kollektioner. Der tages højde for evt. eksisterende møbler, såfremt disse ønskes inkorporeret i den nye indretning. Valg af materialer, tekstiler, farver, belysning samt tæpper sker også i denne fase. Yderligere bistår vi gerne med rådgivning om kunst, herunder bl.a. Fotokunst til jeres bolig. Der vil være en løbende dialog og koordinering med rådgiver igennem hele processen.

4. Levering & Opfølgning

Vores team af professionelle montører leverer og placerer møblerne i henhold til den aftalte planløsning. Vi sørger naturligvis også for bortskaffelse af emballage samt evt. justeringer af de opsatte enheder.